Haar en Make-up Styling

Wil jij styling voor je make-up of haar? Of toch een ander model en ander kleurtje in je haar? Het kan allemaal! Wij pimpen je op zoals jij dat wilt! 

Ook make-up en styling van je haar kan samen met een toffe fotoshoot! Hoe leuk is dat!

Voor een prijsopgave kan je contact met mij opnemen.

Tel: 06-13757766

Boek online

Blush hairstyling

‘Een veelzijdig dame, geknipt voor elke feestje’ Zo kunnen we Marilène (19) typeren. Al van jongs af aan was het haar droom haarstyliste te worden en lekker creatief bezig te zijn. Sinds begin dit jaar heeft Marilène haar opleiding als allround haarstyliste afgerond en haar passie al een viertal jaren bij diverse kapsalons in de praktijk kunnen brengen. Als dochter in een ondernemend gezin was de stap naar zelfstandigheid geen moeilijke keuze. Onder de naam Blush creative startte ze haar eigen bedrijfje aan huis.

Verschillende klanten hebben Blush Creative inmiddels gevonden met Marilène als jonge, ambitieuze, vakkundige en gepassioneerde haarstyliste. Haar gevoel voor styling zie je niet alleen terug in de bewonderenswaardige creaties en verfijndheid in haar werk als haarstyliste, maar dat zie je ook terug in haar gevoel voor make-upstyling en fotografie. Naast haar kapperswerkzaamheden is ze namelijk ook regelmatig te vinden achter de camera als fotografe. Natuurlijk is ze in eerste instantie als een allround haarstyliste, maar vooral een creatieve vakvrouw die werkt vanuit een verfijnd gevoel voor uitstraling, met inlevingsvermogen, enthousiasme en ondernemersdrive.