Wat is er leuker dan het hebben van een gave fotoshoot locatie bij jullie huwelijk. Deze dag mogen jullie namelijk nooit vergeten!

Het is leuk om zelf van tevoren te kijken naar leuke fotoshootlocaties buiten! Een binnenlocatie voor een fotoshoot is vaak niet handig omdat er vaak geen goede belichting is, de voorkeur van een fotograaf zal dus altijd uitgaan naar een buitenlocatie.

[1] Fotoshootlocatie Kootwijkerzand

Ben jij op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld familieshoots? Dan is Kootwijkerzand een goede optie! Het is een mooie ruime buitenlocatie met veel mogelijkheden. Er zijn een hoop verschillende plekken met mooie standpunten om zo de perfecte familieshoot te organiseren!

Fotoshootlocatie Kootwijkerzand

Fotoshootlocatie Kootwijkerzand

[2] Fotoshootlocatie Leuvenumse Bossen

Een gave fotolocatie voor een vriendinnenshoot, familieshoot of een trouwfoto. Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied onder Harderwijk. Een fotoshoot in het bos is leuk en gezellig! Door al het groen krijgen de foto’s een leuk sfeertje. Groen staat voor vernieuwing, natuur, gezondheid en avontuur. Dat laatste wordt het zeker, als u samen met Blush op pad gaat.

Fotoshootlocatie Leuvenumse Bossen

Fotoshootlocatie Leuvenumse Bossen

[3] Fotoshootlocatie Posbank

Een locatie die rond augustus erg mooi in bloei staat is de omgeving rond de Posbank in Rheden. De Posbank is een monumentale bank, die er al sinds mei 1918 staat! De mooie omgeving rondom de Posbank heet het Herikhuizerveld, je kunt er mooie familieshoots houden of een mooie foto maken voor juillie huwelijk.

Fotoshootlocatie Posbank

Fotoshootlocatie Posbank

[4] Fotoshootlocatie Deelerwoud

Een van de mooiste natuurgebieden in de provincie Gelderland is Deelerwoud. Deze fotoshootlocatie is te vinden tussen de gemeente Ede en Apeldoorn. Deelerwoud is een gebied vol met bos en heide, je kunt hier terecht voor een gave familie- of vriendinnenshoot.

Fotoshootlocatie Deelerwoud

Fotoshootlocatie Deelerwoud

[5] Fotoshootlocatie Planken Wambuis

Deze buitenlocatie is geschikt voor een mooi bruidspaar. Wij als bruidsfotografen zijn hier helemaal weg van in de zomer maanden! Het moet je stijl zijn, maar als dat zo is vind je het helemaal te gek! De kosten van de shoot zijn dan ook laag omdat je geen complete locatie hoeft af te huren. De trouwfoto kan je op verschillende plekken maken in Planken Wambuis. Je kan alle kanten op!

Fotoshootlocatie Planken Wambuis

Fotoshootlocatie Planken Wambuis

[6] Fotoshootlocatie Paradijs Barneveld

Ben jij (bijna) op het eind van je zwangerschap en wil jij een zwangerschapsshoot? Te gek! De locatie het Paradijs is dan waarschijnlijk geschikt voor jou! In de maanden augustus en september heb je hier de bloeiende hei en een prachtig bos. De buitenlocatie is bijna geschikt voor iedereen. Je hebt mooie looppaden die je kunt volgen.

Fotoshootlocatie Paradijs Barneveld

Fotoshootlocatie Paradijs Barneveld

[7] Fotoshootlocatie Ginkelse Heide

De Ginkelse heide is vooral in de maanden augustus en september mooi om een fotoshoot te houden. De fotograaf weet dit ook, dus zal jullie ook helpen met verschillende foto locaties. Bij de Ginkelse heide heb je een stuk bos, maar het grootste deel is heide. Superleuk om twee verschillende sfeertjes te ervaren.

Fotoshootlocatie Ginkelse Heide

Fotoshootlocatie Ginkelse Heide

[8] Fotoshootlocatie Loofles

Een geschikte plek voor iedereen! Bij Loofles is er een stuk heide maar ook een prachtig bos! Je kunt hier met iedereen terecht. Je kunt hier familieshoots, vriendinnenshoots, gezinsshoots, zwangerschapsshoots, zakelijke shoots en nog veel meer houden. Voor iedereen wat wils! Je kunt hier ook redelijk makkelijk met de auto komen, dit is ideaal met kleine kinderen. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan en ondertussen maken we mooie shots!

Fotoshootlocatie Loofles

Fotoshootlocatie Loofles

[9] Fotoshootlocatie Wekeromse Zand

Het Wekeromse zand is een mooie plek om leuk op de foto te gaan met je vriendinnen. Het is een mooie fotolocatie. Je kan ook de beste familieshoots doen in verband met alle ruimte die je daar hebt!

Fotoshootlocatie Wekeromse Zand

Fotoshootlocatie Wekeromse Zand

[10] Fotoshootlocatie Het Schaffelaarse Bos

Een mooie buitenlocatie voor je familie, gezin of een leuke zwangerschapsshoot! Een zwangerschapsshoot kan je combineren met een newbornshoot! Hoe leuk, zo heb je twee dezelfde sfeertjes! Bij het schaffelaarsebos hebben we ook mooie industriele fotolocaties, zo kan je ook een mooi zakelijk portret maken. Elke fotograaf heeft weer een andere stijl van fotograferen en bewerken. Dus kies jouw stijl! Het combineren van een zwangerschapsshoot en babyshoot is leuk voor de prijzen, je krijgt dan namelijk korting bij Blush.

Fotoshootlocatie Het Schaffelaarse Bos

Fotoshootlocatie Het Schaffelaarse Bos

Neem contact op!