Haar en Make-up Styling

Wil jij styling voor je make-up of haar? Of toch een ander model en ander kleurtje in je haar? Het kan allemaal! Wij pimpen je op zoals jij dat wilt! 

Ook make-up en styling van je haar kan samen met een toffe fotoshoot! Hoe leuk is dat!

Voor een prijsopgave kan je contact met mij opnemen.

Tel: 06-13757766

CERTIFIED ORGANIC BEAUTY

Natulique

Marilène: “NATULIQUE, een merk waar ik helemaal enthousiast van wordt! Heb jij dof of poreus haar? Dan is dit je kans om weer gezond en glanzend haar te krijgen”.

Natuurlijke, gecertificeerde en biologische haarkleuren, haarverzorging en styling. Bij Natulique zijn ze er van overtuigd dat de beauty-industrie duurzamer en gezonder kan worden gemaakt. Daarom maken ze natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor jou, voor mij als hairstylist en het milieu. Investeer in jezelf en onze planeet en kies voor NATULIQUE.

Je haar wordt van deze verfproducten en verzorgingsproducten weer helemaal mooi en kan op natuurlijke wijze herstellen en tot rust komen! Wil jij ook een bijdrage leveren aan het milieu maar ook aan de gezondheid denken? Dan is dit perfect voor jou!

Sinds juni 2022 ben ik officieel reseller van Natulique

kapsalon in barneveld

Blush hairstyling

‘Een veelzijdig dame, geknipt voor elke feestje’ Zo kunnen we Marilène (21) typeren. Al van jongs af aan was het haar droom haarstyliste te worden en lekker creatief bezig te zijn. Begin 2020 heeft Marilène haar opleiding als allround haarstyliste afgerond en haar passie meerdere jaren bij diverse kapsalons in de praktijk kunnen brengen. Als dochter in een ondernemend gezin was de stap naar zelfstandigheid geen moeilijke keuze. Onder de naam Blush creative startte ze haar eigen kapsalon aan huis.
Verschillende klanten hebben Blush Creative inmiddels gevonden met Marilène als jonge, ambitieuze, vakkundige en gepassioneerde haarstyliste. Haar gevoel voor styling zie je niet alleen terug in de bewonderenswaardige creaties en verfijndheid in haar werk als haarstyliste, maar dat zie je ook terug in haar gevoel voor make-upstyling en fotografie. Naast haar kapperswerkzaamheden is ze namelijk ook regelmatig te vinden achter de camera als fotografe. Natuurlijk is ze in eerste instantie als een allround haarstyliste, maar vooral een creatieve vakvrouw die werkt vanuit een verfijnd gevoel voor uitstraling, met inlevingsvermogen, enthousiasme en ondernemersdrive.
Blush Weddingplanner