Jouw lichaam weer in balans.

Zinzino gelooft sterk in het belang van een evenwichtige levensstijl en bieden we hoogwaardige producten aan die je helpen om je lichaam in balans te brengen en te houden. Bij Zinzino zijn ze toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan jouw welzijn. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gebalanceerder en gezonder leven met Zinzino.

Zinzino BalanceTest

Benieuwd naar jouw omega-6:omega-3 verhouding? Doe onze Balance Test en ontdek hoe gebalanceerd jouw lichaam is en ontvang persoonlijk advies voor een gezonder leven.

Analyse door lab

Meten is weten. Daarom laten we onze testen onafhankelijk analyseren in een lab in Oslo. Door deze externe analyse kunnen we nauwkeurige en objectieve resultaten.

Lichaam in balans

Persoonlijke aandacht staat centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat ieder individu uniek is. Zinzino biedt producten op maat. Om jouw lichaam weer in balans te krijgen.

Wat is Zinzino?

Zinzino komt uit Zweden. Het is opgericht door Hilde en Ørjan Sæle.

Bij Zinzino draait alles om het bereiken van een evenwichtige gezondheid. We geloven dat wanneer je lichaam in balans is, je je energiek, veerkrachtig en vol leven voelt. Daarom bieden we geen snelle oplossingen of wondermiddelen, maar empoweren we mensen om zelf actie te ondernemen voor hun welzijn.

Of je nu op zoek bent naar meer vitaliteit, een sterker immuunsysteem, of gewoon een betere algehele gezondheid, Zinzino is er om je te ondersteunen. We bieden informatie, tools en gemeenschap om je te helpen stappen te zetten richting een gebalanceerder leven.

Bij Zinzino gaat het niet alleen om het verbeteren van je gezondheid; het gaat om het omarmen van een mindset van welzijn en zelfzorg. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de beweging en begin vandaag nog aan de reis naar een evenwichtiger, gezonder leven met Zinzino.

Zinzino Balance Oil

Onze Balance Oil is een bekroonde formule die een optimale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren biedt, wat van vitaal belang is voor het ondersteunen van een gezonde hart- en hersenfunctie, evenals een sterk immuunsysteem. Met een geavanceerde mix van visolie uit de Arctische zee en hoogwaardige olijfolie, biedt Balance Oil een natuurlijke en effectieve manier om essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Zinzino Balance Oil

Zinobiotic Zinzino

Een gezonde darmflora is de sleutel tot een gebalanceerd lichaam. Onze Zinobiotic vezelblend is zorgvuldig samengesteld om een gezonde spijsvertering te ondersteunen en de darmflora te bevorderen. Door de combinatie van prebiotische vezels en fytonutriënten helpt Zinobiotic om een gezond darmmilieu te creëren, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een verhoogd welzijn en een sterker immuunsysteem.

Zinzino Zinobiotic

Viva+ Zinzino

Geef je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om op zijn best te presteren met onze Viva+ multivitaminen en mineralen. Deze krachtige formule is ontworpen om je energie, vitaliteit en algehele welzijn te ondersteunen, zodat je elke dag kunt stralen.

Zinzino Viva+

X-tend Zinzino

Voor degenen die een actieve levensstijl leiden, biedt X-Tend een essentiële ondersteuning voor spierherstel, groei en energieniveaus. Met een mix van hoogwaardige eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen, is X-Tend de perfecte aanvulling op je fitnessroutine.

Zinzino X-tend